ABIERTOS
EN SEPTIEMBRE !

TXOTX GARAIA

(urtarrila erditik maiatza bukatu arte)

Sagardotegiko menua

  • Txorizoa sagardotan
  • Bakailao-nahaskia
  • Bakailao takoak piper berde eta tipularekin
  • Txuletoia parrilan
  • Idiazabal gazta, menbrilo eta intxaurrak
  • "TXOTX" sagardoa kupeletik
38,00€ (B.E.Z. barne)

                                                             


Umeendako menua 

  •  Makarroiak edo kroketak
  • Oilasko paparra, solomo edo etxeko hanburgesa
  • Izozkia
  • Sagar zukua ekologikoa edo freskagarria edo ura

 

 16,00€ (B.E.Z. barne)

 

TXOTX GARAITIK KANPO

(Maiatza erditik - Abendua arte)


Sagardotegiko menua


  • Txorizoa sagardotan
  • Bakailao-nahaskia
  • Bakailao takoak piper berde eta tipularekin
  • Txuletoia parrilan
  • Idiazabal gazta, menbrilo eta intxaurrak
  • “Iturrieta” sagardoa (EKO)



38,00€ (B.E.Z. barne)

 


Umeendako menua

  • Makarroiak edo kroketak
  • Oilasko paparra, solomo edo etxeko hanburgesa
  • Izozkia
  • Sagar zukua ekologikoa edo freskagarria edo ura


16,00€ (B.E.Z. barne)



Udako menua

  • Etxeko sarrera
  • Iturrieta entsalada epela

  • Penka beteak (onddo eta Idiazabal saltsan)

Bigarren platera aukeratzeko

  • Bakailu frijitua edo bizkaitar eran
  • Txipiroiak saltsan
  • Eguneko arraina
  • Txerri sahieskia parrilan
  • Txuletoia parrilan

 

Postrea

  • Idiazabal gazta, menbrilo eta intxaurrak,  edo etxeko postreak

“Iturrieta” sagardoa EKO, errioxako urteko ardoa "Ostatu"  edo ura

 

36,00 € (BEZ barne)



TALDEENTZAKO MENUAK ENKARGUZ



(Mahai bakoitzak menu bera aukeratu behar du, sarrera berdinekin eta astebete lehenago)

*Oharrak: menu begano/begetarianoak  edo alergiak abisatu aurrez.


Orixol menua
………………………………………
Pikatzeko:

Txorizoa sagardotan
Entsalada ilustratua
Odolosle nahaskia


Bigarren platera:

Txerri sahieskia parrillan

Postrea:
Etxeko postreak edo izozkia
Kafea


“Iturrieta” sagardoa EKO, Ostatu Arabar Errioxako ardoa eta ura

25,00€ (BEZ barne)




Udalaitz menua

Pikatzeko, hiru  sarrerako aukeratu:


Txorizoa sagardotan
Patea
Urdaiazpikoa
Entsalada ilustratua
Penka beteak Idiazabal eta onddo saltsan
Bakailu nahaskia

Bigarren platera aukeratzeko: 

Bakailua frijitua piperrekin edo bizkaitar erara
Legatza plantxan edo saltsan
Txipiroiak bere saltsan
Txahal masaiak (karrilerak)
Txerri saiheskia
Etxeko hanburgesa


Postrea:
Idiazabal gazta, irasagarra eta intxaurrak edo sagardo sorbetea edo etxeko postreak
Kafea

“Iturrieta” sagardoa EKO, Ostatu Arabar Errioxako ardoa eta ura

32,00€ (BEZ barne)


Anboto menua

  • Paleta iberikoa
  • “Iturrieta” entsalada (sagar eta intxaurrekin)
  • Etxeko fritoak

------

  • Itsas zapoa 

-----

  • Txuletoia parrilan


Postrea :
Idiazabal gazta, irasagarra eta intxaurrak edo etxeko postreak
Kafea
“Iturrieta” sagardoa EKO, Ostatu Arabar Errioxako ardoa eta ura

42,00€ (BEZ barne)




 


Ospakizun handietarako edo ospakizun berezietarako, hala nola ezkontzetarako, menua zure beharretara egokituko dugu, eta elkarrekin ekitaldi bat diseinatuko dugu, bai ikuspuntu gastronomikotik, bai zuen familiekin eta lagunekin ahalik eta gustuen aurkituko duzuen giroa sortuz.